top of page

Se videon!

Rock på svenska om olycklig kärlek och psykisk ohälsa. Blanda lite W.A.S.P, Kent och Thåström, då kommer du rätt nära Stormen.


”Det är dags att vi kommer och visar hur riktigt bra svensk rock ska låta!” - Marcus von Boisman

 

Nu släpper Stormen sin första singel Signalera och ett album kommer släppas senare i år. En nyinspelad video till låten regisserad av Christian Lindskog (Blindside) släpps samtidigt.

 

Stormen är Marcus von Boisman och Allan Sundberg. Marcus och Allan är båda från Stockholm och har spelat ihop i många olika band under åren. De senaste två åren har dock fokus legat på att skriva hård rock på svenska under namnet Stormen. Marcus har bl a tidigare spelat i bandet the Windupdeads och även släppt material under eget namn. Allan har spelat ihop med en mängd svenska artister bland annat Jan Johanssen och Bosse ”Zinny” Stagman och är även medlem i Bosses band "Stagman".

 

”Det här är absolut det roligaste jag gjort inom musik. Sedan vi öppnade den här kranen har det bara strömmat ut låtar. Det ska bli kul att folk får höra det nu!” – Allan Sundberg

 

På plattan hör vi också de legendariska musikerna Nalle Pålsson (Therion, Treat) på bas och Björn Höglund (Easy Action, Hoven Droven) på trummor. När Stormen varit ute och spelat har de även jobbat med Soufijan Ma’aoui (Reach), Marcus Grymmare (Blindside) och Thomas Broman (Electric Boys, Glenn Hughes).

 

För mer information eller kontakt ring 0733-202124 eller maila:

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
bottom of page